Julia

 

Julia heter jag, är 18 år (snart 19) Jag går just nu på gymnasiet på Naturbrukslinjen med inriktning Jordbruk och tar studenten i juni 2012 vilket jag längtar till otroligt mycket. Jag bor ihop med min sambo som heter Pontus och min Jack Russelterrier Selma och har (snart) min häst Desse uppstallad i ett stall några kilometer bort som ägs av min mamma och pappa.

Jag har varit hästfrälst så länge jag kan minnas. har alltid varit runtomkring hästar eftersom mina morföräldrar alltid haft hästar av alla storlekar och sorter. Min första riktiga häst var en New-Forest ponny som hette Mimmi som tyvärr gick bort i somras.. då hade jag haft henne i tio år och hon gav mig otroligt mycket under de åren. Vi hade otroligt kul tillsammans tills dess att jag växte ur henne. då köpte jag min nuvarande häst Des Moroney som då var 5 år och jag 12. Jag har själv utbildat honom och vi har växt ihop så pass mycket att jag tror att jag aldrig kommer kunna göra mig av med honom.

i denna bloggen kommer jag och en av mina bästa vänner Emma skriva om våra liv i och utanför stallet, hoppas du ska trivas 😉   

Lämna en kommentar