Marico Winner



”älskade du, när jag såg dig i stallet igår, glädjen sprudlade ur mig, och jag va så lycklig.. jag som trodde att du hade försvunnit föralltid ifrån mig.. och så såg jag ditt fina ansikte och smälte än en gång, för hästen som varit precis som min egen i nästan ett år, men hastigt togs ifrån mig. så nu har jag och julia bestämt oss..
välkommen hem, älskade Maricco! välkommen hem! ♥”

Marico Winner, eller Makkan som han kallas i vardags-sammanhang är Emmas foderhäst som hon har på livstidsfoder.  En gammal travare på 20 år, och som vunnit V75 i sina unga dagar.

Han är inte hennes på pappret utan ägs av Lars Åberg och Emma har honom enbart på livtidsfoder.

En häst som man kan sätta upp en 5 åring på, och han är så snäll och beskedlig. Märker han dock att de sitter en ryttare som kan på ryggen kan han lätt bli lite överkokad och testa med lite konster, men är aldrig dum! Han är riden innan han kom till Emma, men har blivit utbildad av Emma och tränas just nu i Horsemanship som går väldigt bra! Han tränas i detta då Emma vill att han ska kunna arbeta utan att bli överkokad och istället kunna överföra det till arbete.

Detta är en häst som kommer bli ett rent helvete att hitta en ersättare till!

Bland annat så har han haft boxdörren på glänt och blivit hungrig och då tagit sin höpåse och dragit in den i boxen och ätit.. Han hade lämnat kraftfoder och 2 andra höpåsar ifred, enbart tagit sin påse in till boxen och ätit..
Han kan ”puss” och får inte sitt kraftfoder förren ”mamma” har fått sin puss.
Han står gärna och gosar, då med huvudet på ens axel och blundar.
Han tycker om knäck, och när han får de så sätter han sig ner i boxen.

 

 

Marico Winner

* 1992 – 03 – 26

e. Lucky Winner      u. Marona Child

Ett svar till “Marico Winner

  1. Hej 🙂
    Hittade din blogg och jag såg att Marico Winner har samma pappa som min häst Proud Winner och dom föddes samma år 😉
    Tyckte bara att det var lite roligt att se ett syskon 🙂
    Mvh Clara

Lämna en kommentar